Digital creativity

Rebum ne more de nique quo an, ad fe ugait elis edu lescen ad versa rium eum. Vim de mo cri tu el a bora ret eu uti atine.

No coding neded

Lorem ne more de nique quo an, ad fe ugait ado lescens ad versa rium eum. Vim de mo critum el a lora, ret eu com.

Finnish quality

Telum ne more de nique quo an, ad fe u gait edu adone escens ad versa rium eum. Vim de mo critum el a latine mote.

Our portfolio

Per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justom etonenean sollicitudin lorem quis bibendum au ctor

No posts were found for provided query parameters.

Next
Prev

Ha estat qui ha posat lletra a aquesta la història. El seu dia a dia el dedica a projectes d’educació i divulgació ambiental. Enamorat dels paisatges solitaris, sempre que pot li encanta sortir a veure ocells, sigui en el seu temps lliure o participant de programes de voluntariat dedicats a la conservació de la biodiversitat.

Javi Gómez
Ambientòleg i fill d’en Paco

Ha sido quien ha puesto letra a esta historia. En su día a día se dedica a proyectos de educación y divulgación ambiental. Enamorado de los paisajes solitarios, siempre que puede le encanta salir a ver aves, sea en su tiempo libre o participando de programas de voluntariado dedicados a la conservación de la biodiversidad.

Javi Gómez
Ambientólogo e hijo de Paco

Sempre ha estat un amant de la natura, però la seva relació amb les aus ha canviat al llarg de la seva vida: va passar de tenir ocells en gàbia en la seva joventut, a ser un naturalista i un avi activista que dedica una part del seu temps lliure a fer caixes niu. La resta del temps el trobareu passejant pel seu barri (Bellvitge) o envoltat de la seva família.

Francisco Gómez (Paco)
És l’home que fabrica caixes niu

Siempre ha sido un amante de la naturaleza, pero su relación con las aves ha cambiado al largo de su vida: pasó de tener pájaros en jaula en su juventud, a ser un naturalista y un abuelo activista que dedica parte de su tiempo libre a construir cajas nido. El resto de tiempo lo encontraréis paseando por su barrio (Bellvitge) o rodeado de su familia.

Francisco Gómez (Paco)
Es el hombre que fabrica cajas nido

Ha estat qui ha donat forma i vida al conte i els seus personatges. Professionalment, es dedica al disseny de campanyes de comunicació, publicacions i recursos educatius, principalment en projectes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient. D’ànima inquieta, no perd ocasió per sortir a la natura a descobrir i aprendre sobre els animals i les plantes que ens envolten.

Gemma Solà
Il·lustradora i dissenyadora gràfica

A design created
to excite people

Nec atqui dolor quodsi no, nam id modo dolor. No vidit es sent ev erti tur has, id man damus dis senti unt mei. Pri mu edi nius mav olupta ria ea, no nost rud petent ium peri cu lis eum atu sit di.

Web Design
Marketing
Development
UI / UX

Finished Tearly Project

Finished Tearly Project

Finished Tearly Project

Finished Tearly Project

What's New

Per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justom etonenean sollicitudin lorem quis bibendum au ctor

No posts were found for provided query parameters.

Leave us a note or
drop by our office at:

New York

    Torna a l'inici