Il·lustracions i guies educatives

Il·lustracions i guies educatives
Calendari sobre emergència climàtica de l'Ajuntament de Barcelona. Il·lustracions i direcció d'art de Gemma Solà. www.gemmasola.com
Resum imprès de les guies ambientals Com podem fer front a l'emergència climàtica. Il·lustracions de Gemma Solà.

Marcant la línia gràfica de les guies “Canviem pel Clima” de l’Ajuntament de Barcelona

Il·lustracions que mostren com fer front a l’emergència climàtica

L’Oficina de canvi climàtic i sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona necessitava definir el format i l’estil gràfic de les noves guies d’educació ambiental sobre emergència climàtica: Canviem pel clima

Calia definir com serien les guies interactives com del resum imprès definint els criteris sostenibles i d’inclusió a seguir. I, sobretot, era necessari estructurar els continguts i transformar-los en materials atractius i molt visuals.

Per això, es va establir la direcció gràfica de les guies en un detallat manual gràfic (colors, retícula, icones…) i es va elaborar una col·lecció d’il·lustracions que permeten mantenir una coherència gràfica i comunicativa en els diferents materials.

La simplicitat i dinamisme que transmeten les accions i els personatges il·lustrats va agradar tant, que fins i tot van ser els protagonistes del calendari 2024 on a cada mes es proposa adquirir un bon hàbit per fer front a l’emergència climàtica!

Client:
Ajuntament de Barcelona
Category:
Date:
Torna a l'inici